Tanker til tryg trafik, tak
Trafik.jpg
Er der utrygt at færdes for cyklister eller fodgængre. Skal hastigheden sættes ned. Det og meget andet kan man byde ind med ved at svare på Ballerup Kommunes nye elektroniske spørgeskema om tryg trafik. Foto: Arkivfoto
Hastighed Borgerne kan nu byde ind med forslag til, hvor trafikken skal være tryg.

Ballerup Kommune skal have sikrere veje, især for cyklister og gående. Derfor vil kommunen nu lave en hastighedsplan, hvor den tilladte hastighed på forskellige veje skal kortlægges.

Men for at få et mere retvisende billede af, hvor der køres for stærkt og hvor der er plads til mere tryghed i hverdagen, så inviterer kommunen borgerne til at svare på et elektronisk spørgeskema, hvor man kan komme med input til trafikforbedringer og nedsat hastighed.

Det er vigtigt, at man har sin daglige gang og færden i byen, for de er netop de daglige trafikanter, der har fingeren på pulsen og som ved, hvor der er ’sorte huller’. Især når det kommer til cyklister eller fodgængere.

Hvis man vil bidrage og svare på spørgsmålene, så kan man klikke sig ind på www.ballerup.dk/trygtrafik og udfylde spørgeskemaet. Man kan få mere at vide eller uddybe sit svar hvis man skriver til projektleder Noreen Din på mt-vej@balk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *