Stor ros til Forsyning Ballerup
Debat Uheld har det med at starte når det er weekend, sådan skete det også for ejerforeningen Søfryd 1 i Måløv.

Ejerforeningen har for længe side taget imod et favorabelt tilbud fra Vestforbrænding om, at skifte fra gas til fjernvarme. Projektet er i fuld gang, gravearbejdet følger planen, og alt ser ud til, at være i den skønneste orden. Lige indtil der skal foretages en større udgravning for, at ”skyde” varmerørene ind under Søndergårds Allé og jernbanen.

Der skal foretages nogle meget dybe og kraftige afstivninger med stålbjælker. Dette ser også ud til, at gå efter planen ind til de sidste bjælker bliver banket ned i undergrunden. Ved dette arbejde går en eller to bjælker igennem hovedkloakledningen.

Dette registreres ikke, da røret jo er lavet af kraftig plast.

Fejlen registreres fredag aften, da kloakdækslerne pludselig bliver skudt i vejret, og bestyrelsen aner uråd.

Beredskabet går i gang: Forsyning Ballerup kommer straks til undsætning og får pumpet kloakvandet forbi bruddet og videre i den del der ikke er beskadiget, det er her rosen skal gives.

De tog simpelthen bekymringen væk fra bestyrelsen med ordene: ”Vi holder øje med systemet og kommer flere gange i døgnet efter behov, og vi fortsætter indtil skaden er udbedret”!

De skiftende medarbejdere, der foretog opgaverne, var uhyre venlige og hjælpsomme. De har vores dybeste respekt for deres forståelse for et stort problem, som de løste yderst professionelt. De tog simpelthen store bekymringer fra vores skuldre.

Stor tak herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *