Socialrådgiverne fik besøg fra Christiansborg
Lotte-Rod-besøger-socialrådgivere-1-copy.jpg
Forebyggelse Socialordføreren for Det Radikale Venstre, Lotte Rod, besøgte i forrige uge de tre forebyggende socialrådgivere i Ballerup Kommune for at se og høre nærmere om deres forbyggende arbejde.

»Jeg har glædet mig til at besøge Ballerup Kommune for at høre nærmere om projektet. De forebyggende socialrådgivere er med i forreste linje, og det giver mulighed for hurtigt, sammen med blandt andet lærere og pædagoger, at agere og tage ting i opløbet,« sagde Lotte Rod.

Dagen begyndte med besøg på rådhuset, hvor Lotte Rod blandt andre mødte direktør Eik Møller og formanden for børne- og Skoleudvalget Peter Als. Besøget sluttede på Hedegårdsskolen til en uformel snak med de tre socialrådgivere.

»Når vi har med børn og unge at gøre, er det vigtigt, at vi kan reagere hurtigt. Jeg ser derfor et stort potentiale i projektet, hvor rådhuset rykker ud i nærmiljøet og er med til at skabe tillid og bygge bro,« sagde Lotte Rod.

Lotte-Rod-besøger-socialrådgivere-(2)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *