Skovlundes fremtid
Debat I fortsættelse af Ole Pedersens indlæg i bladet, så har jeg også fulgt debatten om Skovlundes fremtid. Jeg synes også, at det er ren galimatias at bruge 19 millioner kroner på det dødt projekt. Hvad har vi i Skovlunde i dag?

Døde butikker. Lizette skriver, at hun er glad på centerforeningens vegne, at der er kommet nye butikker. De er svære at få øje på. Isenkræmmer!! Der er ikke et søm, kun papir for vinduerne og de andre nye butikker. Ikke et øje ser man, kun de ansatte, der sidder med deres mobiltelefoner. Vi har de butikker, vi bruger. Netto, Irma, Aldi, Brugsen, frugt og grønt, blomsterbutikken. Og så bliver der endda bygget et nyt storcenter på den gamle DISA-grund i Herlev, Lidl for enden af Ringtoften.

Tror politikerne, at der bliver et større kundeunderlag fordi man bygger 70 boliger?
Kære Skovlunde-borgere, nu må I blande jer i debatten!

Og Helle Tiedemann: Indsnævring af Ballerup Boulevard, så de nye boliger bliver fritaget fra støj!!

Da jeg flyttede til Skovlunde for 58 år siden, havde s-toget et spor fra Ballerup. Det kørte hvert 20. minut. Så kom der to spor og de kører hver 10 minut samt et gennemkørende tog. Så støj har vi, der bort tæt på banen. Det har vi vænnet os til, vi kræver ikke støjværn og hvis man ikke kan tåle støjen, må man flytte til et roligere sted.

Jeg håber, at nogen vil blande sig, når der bliver afholdt borgermøde, så tingene ikke bliver trukket ned over hovedet på os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *