Sikker Wolfpack-sejr over Hørsholm 79ers
Basketball Efter nederlaget til Horsens IC på hjemmebane, skulle Copenhagen Wolfpack rejse igen ovenpå den svage præstation.

Modstanderen i næste kamp, Hørsholm 79ers, har haft det svært i år med et meget ungt hold og nogle skader.

Wolfpack kom i stærkeste opstilling og ligger også bedst ud, kombineret med hurtigt spil og et overtag under kurven, udbygges der hurtigt en solid føring. 79ers spil er lagt an på mange skud udefra og specielt 79ers Daniel Mortensen holder dem i kontakt med Wolfpack. Wolfpack fører efter første periode 30-20.

Det solide forspring vugger Wolfpack i søvn, for koncentrationen svigter flere gange både i angreb og svar i anden periode. Eneste højdepunkt er Iffe Lundbergs to flotte dunk. Anden periode slutter med føring 52-44.

Wolfpack kommer stærkere ud i tredje periode og ligger flot ud med et monsterdunk af Casper Hesseldal. Jyles Smith gør det hårdt for 79ers i begge ender og han slutter også som holdets eneste spiller med en double/double. Wolfpack fører 74-59 ved periodens slut.

Sidste periode er kendetegnende ved, at Hørsholms 79ers kæmper. Wolfpacks Andreas Meilby byder 79ers trods med flotte tre point scoringer. Jonas Bro kommer ind og har flere flotte assists. Kampen ender med en sejr på 95-79 til Wolfpack. Næste kamp er den 3. december, hvor Wolfpack møder Aalborg Viking på Aalborg stadion.

Topscorere: Iffe Lundberg 23, Ryan White 20, Jyles Smith 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *