Send os et julebillede
julebazar_17.jpg
En sød nissepige ved julebazaren i Skovlunde Foto: Flemming Schiller
Byttehandel Ballerup Bladet kvitterer med en lille julegave til de læsere, der sender os et julebillede til vores galleri.

Her på avisen har vi været så heldige at få foræret et restlager af film, musik og pc spil, som vi kan formidle videre til vores læsere.

Derfor har vi besluttet at lave et fælles billedgalleri på vores hjemmeside med julebilleder fra hele vores udgivelsesområde. Og alle læsere som sender os et billede til julegalleriet får en lille julegave som tak.

SE GALLERIET HER: Julebilleder fra læserne

I bunken blandt vores julegave-skiver kan man finde filmen ’Max Pinlig’, musikken fra julekalendrene’ Ludvig og Julemanden’ eller ’Julestjerner’, to forskellige ’Hugo’ pc spil samt filmene ’Garfield 2’ og ’Asterix og de Olympiske Lege’.

I alt har vi cirka 150 skiver, så der burde være nok til alle. Men for en god ordens skyld må vi naturligvis understrege, at gaverne uddeles efter først til mølle princippet.

For at få en julegave af os, skal man sende et julebillede til vores redaktionsmail: red@ballerupbladet.dk inden nytår.

Man kan tage et julebillede af ungerne eller kæledyrene med nissehuer på, yndlingsjulepynten, lysinfernoet i forhaven, juletræet, de hjemmebagte brunkager, naturen – eller hvad som helst, man nu synes lugter lidt af jul.

Vedhæft billedet som almindelig jpg-fil i mailen, hvori man også skal opgive navn og adresse, så samler vi dem alle sammen i et billedgalleri ’Julebilleder fra læserne’ her på vores hjemmeside.

Vi svarer alle mails, så hvis vi løber tør for cd’er/dvd’er får man også besked om det.

Vi håber, at mange har lyst til at dele deres billeder og sprede julestemning til alle, der har lyst til at kigge med.

Glædelig jul fra os på avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *