Så skulle der shoppes uddannelser
uddannelsetræf.jpg
Rådhusets atriumgård var rammen om det nyligt overståede uddannelsestræf, hvor både unge og deres forældre kunne få et overblik over ungdomsuddannelserne.
Messe Det store uddannelsestræf trak mange til. Og der blev budt på både uddannelsesvalg og hårde beats til de mange muligheder.

Det er en stor ting at skulle vælge uddannelse for de næste mange år frem. Derfor havde en række uddannelsesinstitutioner i Ballerup Kommune slået sig sammen midt i november for på bedste messe-maner, at præsentere deres mange spændende muligheder for de unge.

Ballerup Rådhus dannede den fysiske ramme om uddannelsestræffet, der trak mange unge og deres forældre til. Her kunne danne sig et indtryk af det samlede ungdomsuddannelses-udbud, men også få en snak med de enkelte, så de kunne danne sig det bedste overblik over, hvad der er bedst for dem og hvad der ikke er gangbart.

For meningen var netop at skabe større viden om alle mulighederne så både de unge og deres forældre kunne blive klogere.

Men inden de mange seriøse samtaler og beslutninger, så var der sørget for den rette stemning inden det hele begyndte, idet MC Fight Night rapperen Pede B og hans modstander Mikkel, varmede op med nogle hårdtslående punchlines om uddannelse og beskæftigelse i bedste freestyle-stil.

Dermed var den bedst mulige grund lagt til et uddannelsestræf for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *