Politi uge 50
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Gaderøveri i Ballerup

Tirsdag den 9. december blev en 16-årig ung mand udsat for et røveri mens han gik på Vestbuen klokken 22.10. En knallert med tre unge kørte op til den 16-årige, hvor de overfaldt ham. De stjal hans mobiltelefon og kontanter og stak efterfølgende af.

Den ene gerningsmand beskrives som en 190-195 centimeter høj mand, arabisk af udseende med en dyb stemme. Han var iført sort Peak Performance dynejakke med sort hætte og sorte bukser af mærket Carhartt. Han var iført sorte Nike Airmax-sko med røde kant ved sålen.

Den anden røver beskrives som 17-180 cm. mand, anden etnisk herkomst end dansk og brun i huden. Han var iført sort jakke af mærket Peak Performance, sort hue med grå skygge og sorte joggingbukser.

Den tredje var en mand iført sort styrthjelm med sort visir, hvid hættetrøje med vest, muligvis af mærket Canada Goose.

 

Tricktyveri i Ballerup

Mandag den 8. december kort efter klokken 14 blev en 68-årig kvinde fra Skovlunde udsat for tricktyveri ved sin bil.

Kvinden holdt parkeret ved Bybjergvej i Ballerup og havde netop lagt sin taske i bagagerummet efter at have handlet, da en ukendt mand henvendte sig og spurgte efter vej til det nærmeste hospital.

Han kørte derefter derfra i en brun bil. Efterfølgende opdagede hun, at hendes dankort var stjålet.

Tyven beskrives som en 40-45 årig mand, sydeuropæisk af udseende og 170-175 cm høj. Han var fedladen af bygning, hvid i huden, kort sort hår, glatbarberet og talte engelsk. Han var iført sort jakkesæt med hvid skjorte.

Den anden gerningsmand var en 30-35 årig mand, også sydeuropæisk af udseende, spinkel af bygning og hvid i huden. Han havde kort sort hår og var iført brunt tøj. Han var fører af tyvenes bil.

 

Tre dømt for Ballerup-vold

Tre mænd på henholdsvis 18, 20 og 21 år blev tirsdag den 9. december dømt i retten i Glostrup for et overfald den 17. maj i Ballerup.

De tre mænd, hvoraf den ene er fra Ballerup, overfaldt en 17-årig mand og stak ham i benet en eftermiddag i Ballerup.

Den 20-årige fik halvandet års fængsel for overfaldet, for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og for at have båret kniv.

Den 18-årige fik ni måneders fængsel for vold og trusler og den 21-årige fra Ballerup fik ligeledes ni måneders fængsel for overfaldet og for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og våbenloven. Han har i modsætning til de to andre ikke været varetægtsfængslet og han har taget betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

De tre nægter sig skyldige i overfaldet.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *