Politi uge 48
Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Forsøg på tricktyveri i Skovlunde

En 77-årig kvinde fik lørdag ved 13-tiden et noget uventet og også uønsket besøg ved sin hovedddør i Ringtoften. Det ringede på hendes dør og udenfor stod en kvinde med en masse blomster. Dem skulle hun have, fordi hun havde boet der så længe.

Kvinden var sendt fra boligselskabet, sagde hun. Beboeren spurgte, hvilket boligselskab, der havde sendt blomsterne og kvínden begyndte at svare udenom. En mand ankom også ved døren, og beboeren var nu klar over, at der var noget lusket med det mærkelige besøg. Hun begyndte at råbe op. Manden gik alligevel ind i lejligheden, men gik igen, da beboeren blev ved med at råbe op.

De to tricktyve var henholdsvis en kvinde, 30-35 år, 160-165 centimeter høj og rumænsk af udseende. Hun havde brun frakke på og sort og hvid hue med glimmer. Hun talte dansk med accent.

Manden beskrives som 40-45 år, 170-180. centimeter og kort sort hår. Han var også østeuropæisk af udseende, var iført mørk jakke og havde et grønt- og hvidstribet halstørklæde på. Også han talte dansk med accent.

Selvom der er dørtelefoner i opgangene til Ringtoften, så havde nogen altså lukket de to tricktyve ind, idet beboeren ikke selv havde ’trykket’ dem ind. Derfor opfordres alle til at være opmærksomme på, hvem man lukker ind i opgangene.

 

Tyv på spil i centret

En tyv var tilsyneladende på spil i Ballerup Centret torsdag den 27. november omkring klokken 11. Her mistede en 49-årig mand sin mobiltelefon fra jakkelommen, mens han var ved at handle.

Kort tid efter opdagede en 42-årig kvinde, at hun havde mistet sin pung fra sin taske, mens hun var ved at handle i centret. Politiet formoder, at der er tale om den samme tyv der har været på spil i centret.

 

Listetyv i Skovlunde

En familie i en villa på Ved Kæret i Skovlunde vågnede mandag morgen den 24. november op til en fæl overraskelse. En listetyv havde i løbet af natten, mens familien sov, været inde i huset og havde stjået diverse ting, uden at nogen havde opdaget det.

 

Efterlysning af indbrudstyve

Onsdag den 26. november klokken 01.54 blev et indbrud anmeldt på Måløv Hovedgade. To gerningsmænd blev set knuse en rude i biblioteket. De forsvandt mod Kratvej.

Gerningsmændene beskrives som: Mænd, iført dunjakker, hættetrøjer og hvide handsker. Den ene havde cowboy baggypants på med et hvidt tag på baglommen.

 

Indbrud i Ballerup

Beboerne i et hus på Egebjergvang opdagede fredag aften den 28. november, efter at de var kommet hjem, at der havde været indbrud i deres hjem mellem klokken 15 og 23, hvor de havde været ude af huset.

Tyvene var kommet ind ved at brække et vindue op. Det er ikke klart, hvad der er stjålet. Politiet opfordrer til, at man lader lys være tændt og lade der se ’beboeligt’ ud, selvom man kun er ude af huset i et kortere ærinde.
Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *