Om borgerservice
Debat Kære Hanne Bahnsen og andre interesserede.

Som det fremgik af både trykte og elektroniske medier i dagene omkring 1. december skal alle, der efter ansøgning har fået ret til at modtage post fra det offentlige i almindelig brevform, indsende en yderligere ansøgning for at få tilladelse til at søge om offentlig hjælp på papir.

Selv om det står i medierne, behøver det ikke at være rigtigt. Men hvis det er rigtigt, synes jeg, at Ballerup Kommune skal meddele, at alle der har fået tilladelse til at modtage meddelelser fra det offentlige i papirudgave automatisk får ret til også at sende ansøgninger i papirudgave. Alt andet er – folketing eller ej – papirnusseri.

Den først omtalte tilladelse gives efter vurdering af Ballerup Kommune. Kommunen kunne jo passende meddele, at yderligere ansøgninger er overflødige. Det kunne man kalde borgerservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *