Nu må baby komme med til træning
MIF_Yoga_med_Baby-copy.jpg
Nybagte mødre og deres babyer kan nu gå til yoga sammen med ligesindede i Måløv.
Motion Måløv Idræts Forening har flere gange fået henvendelser fra nybagte mødre på barsel, der efterlyste træning, hvor de kunne have deres baby med. Det ønske har idrætsforeningen nu opfyldt med oprettelsen af holdet ’Yoga med Baby’.

»Holdet er tilpasset mødre til netop at styrke bækkenbunden, skabe åbenhed henover forsiden af kroppen, lindrer nakkespændinger og lignende, i tiden efter der er kommet en lille ny til verden,« fortæller Lis Anja Larsen der er certificeret yogainstruktør.

Målet i træningen er ligeledes, at babyerne inddrages i øvelserne, så meget det er muligt, så yogaen bliver til en fælles oplevelse mellem mor og barn.

Træningen foregår på Brydegården i Måløv hver tirsdag klokken 15. Læs mere på www.maaloevif.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *