Mit politiske nytårsforsæt
Debat 2014 var på mange måder et godt år og på andre måder et skidt år.

Vi fik vedtaget en ny skolestruktur med fokus på den nære ledelse og bevarelsen af det nære skoletilbud. Det var både godt og nødvendigt.

Vi fik også vedtaget en ny økonomisk strategi der sikre faste økonomiske rammer og heri en netto gældsafvikling i denne valgperiode på 50 mio. Det var godt og nødvendigt.

Knap så godt var den beslutning som alle partier, på nær Det Konservative Folkeparti, traf om at bruge 25 mio. på projektet ved Banegårdspladsen. Det var både unødvendigt og skidt. De drømme som flertallet tror, kan blive indfriet ved dette projekt kan ikke realiseres. Det er nødvendigt at være realistisk omkring vores geografiske placering og hvad det indebærer af begrænsninger.

Det samme kan siges om beslutningen om at Ballerup Kommune nu selv vil stå for driften af Ballerup Super Arena. Nu skal kommunen til at være eventmagere. Det må aldrig blive en kommunalopgave, og vi skal i stedet fokuserer på kernevelfærden. Arenaen skal sælges og kan det ikke lade sig gøre skal den drives af nogen som har forstand på det.

Sidste omgang malurt i bægeret er drømmen om en indsnævring af Ballerup Boulevard samt en hastighedsnedsættelse. Jeg ser ikke visdommen. Ud over at genere virksomhederne i området og de tilkørende medarbejdere, så vil man bare opleve længere køer og det reducerer hverken larm eller forurening.

Alt dette gør 2014 til et miskmask af gode og dårlige beslutninger og det gør at jeg har tænkt mig at lave et nytårsforsæt for Det Konservative Folkeparti i 2015, og det er følgende:
1. At vi sætter salget af Super Arenaen på dagsordenen.
2. At vi vil arbejde imod en indsnævring af Ballerup Boulevard.
3. At vi vil sikre de ældre som har brug for hjælp, får den.
4. At vi giver de aktive ældre optimale muligheder for udfolde sig ved investeringer i bla. Senioridrætten.
5. At vi sikrer at vores fritids- og foreningsliv ikke bukker under for Heldagsskolens pres.

Disse fem punkter er mit politiske nytårsforsæt som både kan og skal realiseres i 2015, og hermed vil jeg gerne ønske alle borgere i Ballerup Kommune et rigtig godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *