Medaljer til Triton
Triton-gentofte-copy.jpg
Tritons svømmere viste format i Gentofte, hvor både piger og drenge fik medaljer i holdkapperne.
Svømning Ved Østdanske Mesterskaber i Gentofte viste Tritons årgangssvømmere gruppe 1 og 2 endnu engang at de tilhører den absolutte elite i Danmark.

Triton stillede med et meget stort og slagkaftigt hold på 17 svømmere – i år var det lidt sværere at vinde medaljer end det tidligere har været, da man nu kun får medaljer for een samlet årgang (drenge 15-16 år og piger 13-14 år).

Det lykkedes både for pigerne og drengene at få medaljer i holdkapperne – pigerne blev nummer to i 4 x 200 fri, og nummer fire i 4 x 100 fri. Holdet bestod af Julie Brandt, Kamille Auerbach-Lind, Alberte Mammen og Josephine G Lauridsen.

Drengene blev nummer tre i 4 x 100 medley og her bestod holdet af Lukas Gustafson, Mikkel S. Hansen, Marius Møldrup og Johan Joensen.

Udover holdkapperne lykkedes det også for Lukas at blive nummer to i 200 ryg og nummer tre i 100 ryg samt for Marius at blive nummer tre i både 100 -og 200 butterfly.

»Holdet forbereder sig til gruppe 1’s danske årgangsmesterskaber på kortbane, som svømmes 16.-18. januar 2015 i Esbjerg, og her er der allerede kvalificeret 20 svømmere,« udtaler førsteholdets træner Kenn Gottschalk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *