Måløv Boldklub forlænger samarbejdet med cheftræneren
Måløv-Boldklub-copy.jpg
Kim Wiborg instruerer tropperne i udekampen mod Bagsværd BK.
Fodbold Når sæsonen igen bliver fløjtet i gang til april, er det stadig med Kim Wiborg ved Måløv-roret.

Tirsdag den 2. december forlængede Måløv Boldklub aftalen med klubbens nuværende cheftræner, så Kim Wiborg også i 2015 vil være i spidsen for klubbens flagskib.

»Efter et meget succesfuldt efterår er det glædeligt, at vi kunne blive enige om et fortsat samarbejde,« siger Måløv Boldklubs formand Brian Rasmussen.

Klubben førstehold topper ved vinterpausen Serie 3 som ubesejret, og har spillet en rigtig god omgang fodbold. Kim Wiborg har siden overtagelsen i sommeren 2014 været en vigtig brik, da han dygtigt har bygget videre på Rene Kristiansens (nu BSF) grundsten, og den gode forårssæson som holdet præsterede.

»Vi ved at det var et stort ønske fra den samlede spillertrup, at forlænge med Kim, så vi er glade og stolte af at det lykkedes,« fortsætter Brian Rasmussen.
Cheftræner Kim Wiborg udtaler:

»Taktisk har vi fået en god platform, som truppen fungerer godt med. Dertil kommer, at der i alle spillets faser er blevet lagt nogle ekstra procenter på min forgængers gode arbejde, så vi står godt rustet til at arbejde positivt videre i 2015 med oprykning som den klare målsætning.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *