Linje 142 får midlertidigt ny rute
busskilt.jpg
Transport Frem til 1. april skifter bus 142 rute, så den ikke længere kommer til Skovlunde Station.

Fra den 14. december til den 1. april skifter linje 142 midlertidigt rute, og kører ikke til Skovlunde Station. Det sker som led i en midlertidig omlægning af bustrafikken. Efter 1. april 2015 kører den igen til Skovlunde som vanligt.

I perioden fra december til april er det dog stadig muligt at komme til Skovlunde Station med et enkelt skift. Linje 142s midlertidige rute går hver anden afgang via Harrestrup til Malmparken Station, hvor passagerer, der skal til Skovlunde kan køre videre med linje 145 eller tage S-toget.

Øvrige afgange kører til Ejby Sommerby, hvor bussen vender og kører tilbage mod Vanløse.

»Ændringen skyldes, at Ballerup Kommunes ønsker til den fremtidige busbetjening først er mulige at integrere i en samlet løsning på tværs af de to kommuner fra april. Ballerup Kommune beklager de gener, det måtte have for brugerne af buslinjen,« skriver kommuenen i en pressemeddelelse til avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *