Langsomhed og livsopfyldelse
Ballerup-Kirke-vinter-jul-sne-foto-Benny-Nielsen.jpg
Sig farvel til juletravlheden, når Ballerup Kirke inviterer indenfor til gudstjeneste med fokus på langsomhed og livsopfyldelse søndag den 28. december. Foto: Arkivfoto
Kirke Oven på decembers advent- og juletravlhed er der nu mulighed for at komme ned i gear og se tilbage på året, der er gået

Det sker julesøndag den 28. december klokken 10 i Ballerup Kirke.

Sognepræst Laila Bomose fortæller:

»Det enkle og langsomme liv har de senere år været på mode, bare tænk på programmer som Bonderøven, ”æd og nak” og stenalderkost. Men når alt kommer til alt, forbinder vi mennesker livsopfyldelse med høj fart, effektivitet og travlhed, derfor er langsomhed og livsopfyldelse to ting, som det moderne menneske ikke umiddelbart forbinder med hinanden.«

»Men hvorfor egentlig ikke, kunne man spørge? Det er da oplagt at overveje, nu, hvor vi snart lægger 2014 bag os og har et nyt uskrevet 2015 foran os. Derfor er langsomhed og livsopfyldelse overskriften for gudstjenesten julesøndag i Ballerup Kirke,« siger Laila Bomose.

Gudstjenesten forløber som en traditionel højmesse, men hvor cellist Bent Fomsgaard blandt andet spiller den smukke og langsomme Sarabande fra Bachs cellosuite nr. 1. Mange af julens salmer vil også være på programmet.

Kirkens kor medvirker, Lisa Nielsen er organist og præst er Laila Bomose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *