Kom i julestemning med André Rieu i Baltoppen Bio
andrerieu-copy.jpg
Oplev Andre Rieus storslåede julekoncert på det helt store lærred i den lokale biograf. Foto: Pressefoto
Konkurrence Med årets dejligste højtid indenfor rækkevidde inviterer André Rieu på en festlig julekoncert i sit hjem og de dermed forbundne omgivelser.

Koncerten foregår hovedsagelig i Rieus hjem, et romantisk middelalderslot tæt på hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit store Johan Strauss orkester samt solister og kor fremfører André Rieu en lang række juleklassikere i den smuk dekorerede og snedækkede have samt i den nærliggende Saint Pierter Kirke lige på den anden side af vejen.

’Home for Christmas’ juleshowet fra 2012 inkluderer også et møde med The Royal Choir Society Mastreechter Staar, The Sjamaes Children’s Choir samt den 10 år gamle ballerina Rosa. De mange musiske indslag spænder fra klassiske julesange til store svulstige ballader.

Der er linet op med omkring 26 dejlige julesange, så der er overvældende risiko for at komme i julehumør i løbet af den to timer lange koncertoptagelse, der indledes med et glas vin i biografens foyer.

Biografdirektør Jan Boye Thomsen glæder sig over at vise koncerten på biografens store lærred og har sat to shows på programmet i løbet af december: Søndag 7. december klokken 15 og mandag 22. december klokken 19.

Vind billetter

Vi sætter 2 x 1 billet til André Rieus julekoncert ’Home for Christmas’ i Baltoppen Bio mandag den 22. december klokken 19 på højkant. For at deltage i lodtrækningen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilket land kommer André Rieu fra?

a) Holland
b) Tyskland
c) Belgien

Send dit svar samt navn, adresse og telefonnummer til vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 8. december klokken 9. Vinderne får direkte besked herefter.