Hedegårdskirken julede derudaf
Julemarked-i-Hedegårdskirken-4-copy.jpg
Det blev til et flot overskud på hele 28.000 kroner ved julemarkedet i Hedegårdskirken. Pengene skal bruges til julehjælp til lokale familier, der ikke har råd til julegaver og mad. Foto: Privatfoto
Hygge Årets julemarked i Hedegårdskirken blev en kæmpe succes med 325 besøgende og overvældende opbakning fra det lokale erhvervsliv.

Lørdag den 22. november blev det traditionsrige julemarked i Hedegårdskirken afholdt med stor succes.

Julemarked-i-Hedegårdskirken-(1)-copy

Over 80 erhvervsdrivende, det største antal nogensinde, havde valgt at støtte op om julemarkedet – og det sikrede et redkordoverskud på hele 28.000 kroner, der nu går direkte til menighedsplejens pulje til julehjælp.

»Som lokal erhvervsdrivende i Ballerup, nu på sjette år, mener jeg det er en selvfølge at støtte så vigtige et formål som julehjælpen, så simpelt kan det siges. Hvis de lokale butikker, hvor de lokale beboere handler, ikke vil støtte de betrængte familier, hvem skulle så gøre det?« Lyder det fra én af de mange sponsorer Flemming. F. Hansen fra Skjold Burne Ballerup.

Frivillige knoklede

50 frivillige sørgede for at dagen forløb lige efter planen. De stod i boder, bagte æbleskiver, hentede sponsorgaver, smurte mad, vaskede op, bryggede kaffe, ryddede op, spillede musik og alt muligt andet.

Julemarked-i-Hedegårdskirken-(2)-copy

»Uden dem, var det aldrig gået,« siger sognepræst Vibeke Fuglsang og fortsætter:

»Pengene fra julemarked går hovedsageligt til den julehjælp der gives betrængte børnefamilier op mod jul. Julen kan være en svær tid for mange, med de ekstraudgifter den bringer med sig til gaver, mad og julehygge. Derfor kan en økonomisk håndsrækning fra kirken gøre en himmelvid forskel.«

Julemarked-i-Hedegårdskirken-(3)-copy

Gæster langvejsfra

Cirka 325 gæster besøgte julemarkedet i Hedegårdskirken. En af dem var Pia Widell, som kom helt fra Kirke Eskilstrup for at deltage.

»Vi kører gerne langt for at opleve et godt traditionelt julemarked, og netop julemarkedet i Ballerups Hedegårdskirke har det, vi søger; besøg af mange generationer, utrolig hyggelig stemning, gode priser så alle kan være med, og i år nogle helt fantastiske præmier,« siger hun.

Pia Widell forlod julemarkedet beriget med en rejsetaske, to flasker vin, en stor æske chokolade samt et par glas hjemmelavet marmelade.

Julemarked-i-Hedegårdskirken-(6)-copy

Sognepræst Karen Mikkelsen oplyser, at har man deltaget i diverse lotterier og endnu ikke ved, om man har vundet, kan man henvende sig i Hedegårdskirken for oplysninger og for afhentning af præmier.

Julemarked-i-Hedegårdskirken-(5)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *