Handicapprisen gik til Krumtappens Rukiye
handicapprisen-2014-copy.jpg
Borgmester Jesper Würtzen besøgte Krumtappen for at overrække Handicapprisen 2014 til stedets leder Rukiye Balle. Foto: Arkivfoto
Hæder Handicaprådet har udpeget lederen af krumtappen, Rukiye Balle, som modtager af årets handicappris, der blev overrakt i onsdags.

Dannebrogsflaget var med god grund hejst fra morgenstunden på Krumtappen onsdag den 3. december. Her fik lederen af stedet, Rukiye Balle, overrakt Handicapprisen 2014 af borgmester Jesper Würtzen på vegne af kommunens Handicapråd.

»I år har der været flere indstillinger, end der plejer, og der har været hele tre indstillinger på den heldige prismodtager,« sagde borgmester Jesper Würtzen blandt andet i talen, inden han nævnte et par konkrete grunde til, at Rukiye var den værdige modtager:

»Du er fagligt dygtig, og du formår at møde pårørende med en åbenhed, som er helt unik og speciel. Du evner desuden at skabe motivation hos personalet og få alle til at yde deres bedste på en glad og værdig måde,« lød det blandt andet fra Jesper Würtzen til en tydeligt glad Rukiye Balle, der høstede store klapsalver fra både brugere, pårørende og medarbejdere.

Krumtappen er et af Ballerup Kommunes aktivitets- og samværstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat psykisk funktionsevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *