Grundejerforening får penge til nabohjælp
borgermøde_tryg_7.jpg
Der var ikke bare gode råd og tips til at undgå indbrud på det meget velbesøgte borgermøde. Der var også kontant gevinst for en grundejerforening i Skovlunde. Foto: Flemming Schiller
vinder Forening i Skovlunde vandt 10.000 kroner efter lodtrækning ved Nabohjælp-møde.

For nogle uger siden samledes rigtig mange grundejere i Tryg-hovedkvarteret til et møde om nabohjælp og forebyggelse af indbrud. Her blev der uddelt gode råd om indbrudsforebyggelse, men der blev også trukket lod blandt de fremmødte borgere, der meldte sig til Projekt Nabohjælp.

Præmien var 10.000 kroner, som skulle gå til en grundejerforening, der så selv måtte bestemme, hvad de rare penge skulle bruges til.

Nu er vinderen fundet og pengene gik til Skovlunde Grundejerforening af 29. juli 1959. Det er endnu uvist, hvad pengene ska bruges til, men overvejelserne lyder på bl.a nabohjælpsskilte til vejen og man er desuden ved at undersøge muligheden for at udstyre alle grundejere med sensorer til deres huse. Under alle omstændigheder bliver det en anledning til at samle alle omkring nabohjælp.

Godt naboskab

»Vi har allerede et godt naboskab med vores nærmeste naboer, som både indbefatter at vi ses privat og at vi holder øje med hinandens boliger, når nogen ikke er hjemme. Vi håber, at andre i nabolaget vil tilslutte sig vores fællesskab, så vi kan passe på hinandens huse,« siger Birgit Larsen fra Skovlunde Grundejerforening.

Og netop de planer varmer hos Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden, der netop påpeger, at det gode naboskab og at man holder øje med hinandens hjem er den bedste måde at undgå indbrud på.

Nabohjælp kan, ifølge arrangørerne, forhindre hvert fjerde indbrud og man kan gratis tilmelde sig ordningen på nabohjælp.dk eller via nabohjælps-app’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *