Godt med p-vagter
debat Vedrørende Erik Graffs indlæg ”Intet behov for parkeringskontrol, har jeg følgende kommentar.

Fællesvirket, der er en forening bestående af repræsentanter, for alle boligerne i Egebjerg bykvarter, har i mange år forsøgt at få kommunen eller politiet til at skride ind over for de talrige ulovligt parkerede biler især på Egebjerg Bygade. Så os der bor i bykvarteret, hilser det nye tiltag for særdeles velkomment.

Erik Graffs påstand om, at parkeringsproblemet er grebet ud af luften, er godt nok et postulat, der ikke kan stå uimodsagt.

Vi der bor her oplever dagligt det modsatte. Folk smider deres biler hvor det passer dem, uden hensyn til de øvrige trafikanters mulighed for uhindret at kunne komme til og fra Egebjergvej ind og ud fra Egebjerg Bygade. Der parkeres på de stykker vej, der er markeret med legeområde, hvor der i henhold til færdselsloven er parkering forbudt, direkte under skilte med stopforbud, på fodgænger stykket fra Egebjerghaven til Netto og kiosken, på kryds og bolle pladsen ved Nordbuen, hvor redningskøretøjer ved branden for nyligt, havde problemer med fremkommelighed.

Så Kære Erik Graff, prøv at se dig rigtig godt omkring, når du næste gang kommer fra Skovlunde til Egebjerg Bykvarter. Men husk at parkere på en af de lovlige pladser, der er en stort set ubenyttet på bagsiden af Nettoindkørsel fra Egebjergvej, du skal godt nok gå 25 – 30 meter, til Egebjerg Bygade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *