Glemmer du, så husker vi
debat Kære Helle Tiedemann

Hvornår bliver Kratvej trafiksikker? I valgkampen for 13 måneder siden omdelte du en valgpjece: »Stem personligt på Helle Hardø Tiedemann – Jeg lytter til borgerne – Jeg arbejder for borgerne«, hvor du lovede trafiksikker skolevej på Kraftvej allerede i 2014 og skrev, at du var en »loyal, troværdig og handlekraftig formand for Teknik- og Miljøudvalget«.

Siden har der været borgermøde i maj, bevilling til vejbump givet af Kommunalbestyrelsen i juni og nu er der kommet spørgeskema om hastighedsplan for Ballerup Kommune. Det er løftebrud, når der ikke er lavet trafiksikker skolevej i 2014 til Måløvs børn.

Kære Helle Tiedemann – vis borgerne, at du har loyalitet og troværdighed. Hvornår bliver Kratvej trafiksikker?

3 kommentarer om “Glemmer du, så husker vi”

 1. helle Tiedemann siger:

  Karsten Kriegel:Jeg synes at det er ærgerligt at du bruger tid og energi på at skabe mistillid omkring min person, jeg holder faktisk det jeg lover! Du ved helt sikkert fra Martin Jonassen at der arbejded på en ordentlig løsning for Kratvej.Der er ikke brug for at handle i panik. De første tiltag er udført og mere sker når det er klar. Vil du vide yderligere så snak med jeres egen formand, han sidder jo stadig i kommunalbestyrelsen.

 2. Karsten Kriegel siger:

  Som Måløv-borger er det vel meget naturligt at interesse sig for og følge op på de tiltag, som div. politikere har været ude at love ang. vores område.

  Ja, jeg kunne have spurgt andre, men som ansvarlig for området, var det mest relevant at spørge dig, Helle.

 3. Martin Edens siger:

  Helle,
  når nu du ikke vil svare Karsten Kriegel og henviser til at han konfererer med sin partikollega i Kommunalbestyrelsen, så kan du måske besvare spørgsmålet hvis det kommer fra en menig borger ?

  Hvad er der i støbeskeen for trafiksanering på Kratvej ? Hvad er tidshorisonten ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *