Glæde og liv på Solvej
Debat Inden længe åbner aktivitetshuset Solvej på den gamle seminariegrund, der er centralt beliggende i Ballerup.

Som formand for Social- og Sundhedsudvalget glæder jeg mig over, at vi inden længe få mulighed for at slå dørene op til et hus, hvor der vil være plads og gode rammer for liv og en masse spændende fritidsaktiviteter.

Jeg er sikker på, at aktivitetshuset vil skabe glæde og være til gavn for rigtig mange mennesker her i kommunen blandt andet de ældre borgere.

Der er etableret nogle rigtig fine rammer på Solvej, og de ældre borgere får nogle højskolelignende muligheder, hvor kun fantasien vil sætte grænser. På budgettet for 2015, som blev vedtaget tilbage i oktober, er der i øvrigt afsat 300.000 kroner til at etablere et godt og funktionelt køkken i caféen, så jeg synes, at fremtiden på Solvej tegner lys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *