Fortjent Næstved-sejr over Wolfpack
wolfpack-jyles-smidt-copy.jpg
Jyles Smith i skudforsøg. Foto: Foto: Lars Nygaard.
Basketball Kampen mellem Team Fog Næstved og Copenhagen Wolfpack samlede forrige fredag aften 367 tilskuere i Skovlunde Hallen.

Wolfpack startede bedst ud med vanligt flow i spillet og skarphed i angrebet, hvor alle bød ind. Næstved fulgte med og havde især held med at score skud udefra.

Efter 1. periode havde Wolfpack bragt sig foran med 24-21. I 2. periode kæmpede et tændt Næstvedhold sig foran på rebounds og mange treere. Det bragte dem foran med 45-43.
Wolfpack kæmpede med energien, skarpheden og med at holde sig inde i kampen. Det var især i angrebet, hvor Wolfpack havde problemer under kurven, og Næstved fik langt de fleste rebounds.

Wolfpack havde svært ved at holde Næstveds Alexander Bak, som lykkedes med at sætte flere treere og øgede Næstveds føring 61- 54 efter 3.periode.
I begyndelsen af sidste periode blev Wolfpacks Jyles Smith dømt for en screeningsfejl og efterfølgende fik han en teknisk fejl og skulle forlade banen.

Christian Thomasen måtte efter et hårdt sammenstød med Phillip Hertz tage plads på bænken. Det var med til at reducere Wolfpacks muligheder for at komme tilbage i kampen.

Næstved arbejdede videre under kurven anført af Eric McAlister og trak velfortjent sejren hjem på 81-71.

Topscorere Wolfpack: Ryan White 15 p, Iffe Lundberg 15 p, og Casper Hesseldal 13p.
Næste kamp er den 29.december kl. 20, hvor Copenhagen Wolfpack møder SISU i Bülowshallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *