Forfattertræf i Ballerup Centret
Jørgen_Bodilsen_og_Peter_Solberg_dirksen-copy.jpg
Forfatterne Jørgen Bodilsen og Peter Solberg Dirksen signerer bøger hos Arnold Busck i Ballerup Centret fredag og lørdag. Foto: Privatfoto
Bøger Den lokale forfatter Peter Solberg Dirksen fra Smørum har haft stor succes med sin 80’er roman ’En længsel efter noget’, som han udgav i foråret

Første oplag på 1100 bøger er udsolgt og bogen kommer nu i andet oplag.

Siden udgivelsen af bogen har han rejst landet rundt for at sælge og signere bogen. Samtidig venter han spændt på, om han mon kan få hul igennem til filmverdenen, hvor tre forskellige instruktører har vist interesse for bogen.

Og så er han allerede gået i gang med at skrive på en selvstændig fortsættelse af ’En længsel efter noget’. Den nye bog, der foreløbig har titlen ’Et glimt af gensynsglæde’, forventer han at sende på gaden til september næste år.

Men inden Peter Solberg Dirksen overgiver sig helt til skriveriet runder han lige sin danmarksturné af med en sidste bogsignering – og hvad er mere nærliggende end at gøre det på hjemmebane hos Arnold Busck i Ballerup Centret.

Her kan man møde Peter Solberg Dirksen og hans forfatterkollega Jørgen Bodilsen, der har skrevet de to politiske thrillers Syndikatet og Slutspillet, fredag den 19. og lørdag den 20. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *