Fejl i udtræk på adresser
Debat Kære Hanne Ladegaard. Tak for dit læserbrev vedrørende de fire enslydende breve om vejbump i Skovlunde.

Der er desværre sket en fejl, da vi lavede det elektroniske udtræk på adresser. Frem for at sende til en enkelt beboer i husstanden, er brevene blevet sendt til samtlige. Det er beklageligt, og vi vil fremadrettet være opmærksomme på, at det ikke sker igen.

I forhold til indholdet af brevet, så har du ret i, at du ikke bor på de berørte veje, men vi har vurderet, at et vejarbejde i denne størrelsesorden, vil kunne have en indvirkning på dit lokalområde, og derfor var din husstand med i udtrækket.

Jeg vil gerne takke for dine input i forhold til informationsniveauet ved kommende vejarbejder, og at det muligvis er tilstrækkeligt at informere via Ballerup Bladet til de borgere, der ikke er direkte berørte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *