Fantastisk kortbane DM
Kathrine-B.-Hansen-junior-svømmer-Triton-Ballerup-dobbelt-guldmedalje-vinder-i-200-og-400-medley-copy.jpg
Katrine B. Hansen tog guld i både 200 og 400 meter medley. og blev dermed og dobbelt dansk juniormester
Svømning Svømmeklubben Triton Ballerup havde et fantastisk kortbanemesterskab i Bellahøj i slutningen af november. Der blev sat 60 personlige rekorder og seks klubrekorder.

Det blev til nogle flotte resultater og ikke mindst medaljer. Katrine B. Hansen tog guld i både 200 og 400 meter medley. Helena Berg Wenk vandt sølv i 1500 meter fri. Og på 4×200 meter frifik Helena, Emma, Katrine og Amanda bronze – det samma gjorde Katharina, Katrine, Nanna og Amanda på 4×100 meter medley.Katrine var seks sekunder under kravtiden i medley til at blive udtaget til at komme med til Nordiske Junior Mesterskaber i Väsby, Sverige næste weekend.

»Alle juniorpigernes holdkapper var på niveau med de holdkapper seniorpigerne svømmede sidste år til DM-Kort. Dermed er vores talentudvikling i rivende udvikling, for vores seniorpiger har rykket deres niveau yderligere og svømmer hurtigere end nogen sinde i deres holdkapper,« fortæller Erik Berg fra Triton.

Drengenes holdkapper har også forbedrede sig meget, og nærmer sig de gamle klubrekorder. Endvidere blev Karim Møller nummer fire i seniorrækken i 400 IM.

»Vi havde et fantastisk mesterskab, hvor der var rigtig mange ting der lykkedes – og endnu engang formåede vi at flytte vores niveau rent tidsmæssigt, placeringsmæssigt, teknisk og breddemæssigt. Vi ser således meget positivt frem mod DM-L til sommer 2015,« udtaler elitecheftræner Morten L. Marstrand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *