Bueparken får trafikbump
bueparken_3.jpg
En lang og lige vej, der indbyder til ræs. Men nu er det snart slut, for Ballerup Kommune anlægger bump, så hastigheden kommer ned. Foto: Flemming Schiller
Fart Som en del af den store trafikplan for Ballerup Kommune skal hastigheden ned på mange af vejene og samtidig skal det være sikrere at færdes for gående og cyklister. Og så skal der tages hensyn på veje, hvor der bor mange familier.

Og det gør der på Bueparken og derfor skal der nu laves fartbump på Bueparken, som en del af hastighedssænkningen.

»Vi har fået en bevilling til fartbump, så der kan komme sikre forhold på vejen. Der bliver kørt rigtig stærkt og det har folk gjort længe. Derfor er det nødvendigt, at vi nu får hastigheden ned og at der kommer forhindringer,« siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Helle Tiedemann (A).

Samtidig bliver der indført 40 km/t begrænsning på Bueparken.

»Der bor mange familier på vejen og det har længe været utrygt for børn at færdes der. Så jeg er glad for, at vi nu får penge til at sikre vejen,« siger Helle Tiedemann, som påpeger, at der har været meget snak om Bueparken og den hurtige trafik.

Hun regner med, at når alle de hastighedsdæmpende tiltag er færdige, så er stort set hele området gjort sikkert og at de bilister med hang til ræs nu er henvist til Vestbuen, hvor vejen trods alt er bredere og beboelse er mere afskærmet fra vejen.

2 kommentarer om “Bueparken får trafikbump”

  1. Rie Lassen siger:

    Det var den bedste julegave fra Ballerup Kommune. Tak for det og glædelig jul!

  2. Lene Andersen siger:

    Jeg håber da sandelig Helle Tiedemann er fejlciteret og således ikke henviser fartgale trafikanter til at køre ræs på Vestbuen….Vi er mange, der bor ud til Vestbuen, der er plaget af støj, fordi der køres alt for hurtigt og at cykle på Vestbuen et at spille russisk roulette. Det kan godt være, at Helle Tiedemann synes, vi bor afskærmet fra vejen, men det gør vi ikke, vi har den i vores baghave. Jeg har tidligere inviteret kommunen til et besøg i min have, hvor det til tider kan være svært at føre en samtale…men det var før vi etablerede et 2,25 m højt støjhegn, som nu tager toppen af støjen. Jeg har faktisk været så naiv at tro, at man i Ballerup kommune tog alle vores henvendelser alvorligt.
    Men skønt, at man omsider sikrer forholdene på Bueparken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *