Angående ny busplan for linjerne 142 og 145
Debat Jeg bor i Skovlunde på en sidevej til Kirkebyvej, og har i mange år kunnet komme let til Ringvej 3 i Herlev med bus 145 eller 142 fra Ejbyvej. Har benyttet disse en del, når jeg blandt andet skulle til Herlev eller Glostrup Hospital.

Men det går ikke længere efter den nye busplan, som uden nærmere varsel pludselig trådte i kraft fra søndag!

For at komme til Ringvej 3 – og dermed hospitalerne – skal jeg nu først med bus til Skovlunde station, derefter med S-tog til Herlev, og gå op til ringvejsbroen til Ringvej 3 og S-busserne.
Bus 142 ad Harrestrupvej er ikke noget alternativ, idet der fra min bopæl er næsten lige så langt som til Skovlunde station.

Jeg brugte i dag 1,5 time på at komme til Glostrup med busser – samt solide vandresko! (bus 142 kører ikke mere ad Ejbyvej til Skovlunde, men stopper nu allerede i Ejby).

På cykel tager det 30 minutter. Med bil 10 minutter. Det virker ikke just befordrende for at benytte offentlig transport?

PS: Og så et lille hjertesuk: Når bus 145 nu er blevet til en ringlinie fra Skovlunde station gennem Skovlunde syd, hvorfor så ikke lade den køre i modsat retning af servicebussen? Så der også er en god returforbindelse på de kortere ture til Skovlunde Centret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *