Alternativ gave til demokratiet
Debat Jeg vil gerne gøre opmærksom på et nyt parti, der har givet mig fornyet håb om et Danmark, vi kan tillade os at give videre til vores børn og børnebørn.

Partiet hedder Alternativet, og navnet henviser til, hvad vi har brug for i dansk demokratiforståelse og politisk kultur – nemlig et alternativ!

Alternativet står for bæredygtig omstilling, både økonomisk, socialt og for naturen og klimaet – sager jeg finder så vigtige at kæmpe for, at jeg lader pensionisttilværelsen være pensionisttilværelse og nu igen stiller op i politik ved det kommende folketingsvalg. Vi skal have demokratiet tilbage!

Retten til demokratisk indflydelse bestemmes ikke ud fra ens erhverv, køn, alder, etnicitet eller uddannelsesbaggrund. Demokrati handler om at de, der ønsker at komme til orde, har ret til at ytre sig – og blive hørt. Vi vil gøre det muligt for den almene dansker at opstille beslutningsforslag direkte til Folketinget. Danmarks borgere skal have mulighed for at påvirke hvilke veje Danmark skal gå, når vi har forslag til forbedringer eller er uenige med politikerne på Christiansborg.

Alternativet ønsker også at oprette et Center for Demokrati, Politikudvikling og Borgerinddragelse, som skal undersøge, udfordre og udvikle vores forståelse af demokrati og politik, samt kæmpe for mere åbenhed omkring partistøtten i Danmark.

Så kære medborger: Både mine medkandidater og jeg har lyst til at samarbejde med dig og lytte til hvad du har at sige. På www.alternativet.dk kan du læse mere, og på vores Facebookside kan du komme i dialog med os, stille spørgsmål til de enkelte kandidater og høre nærmere om hvorfor vi ønsker at arbejde for et Alternativt Danmark.

Glædelig december til jer alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *