80 år
Alex-Nielsen-copy.jpg
Alex Nielsen fra Skovlunde har gennem årene gjort meget for foreningslivet i Skovlunde. I morgen - fredag den 19. december - fylder han 80 år. Foto: Privatfoto
fødselsdag Alex Nielsen bliver 80 år den 19. december.

Alex er det, man vil kalde en rigtig guttermand af den gamle skole men med et meget moderne islæt.

Han har i flere år været formand for Ældreidræt i Skovlunde, nu kaldet Senioridræt og var med at starte det op samt med i Ballerup Kræmmerfestivals start og siddet i bestyrelsen, nu aktiv frivillig. Medlem af Skovlunde Lokalråd og er formand for Styregruppen i Skovlunde Kulturhus. Blev udnævnt som Skovlundeborger i 2006 af Lions.

I alt dette har Alex Skovlunde været og er en ildsjæl af garant værdi som talsmand for mærkesager og suveræn udi pr-arbejde.

»At have Alex som sparringspartner igennem mange år har ikke været kedeligt og en rask debat på et generøs plan med ham er herligt at deltage i – og tak for det,« siger Astrid Busk Sørensen og sender et stort tillykke afsted til fødselaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *