Wolfpack tabte til velforberedt Horsens IC
Wolfpack-Basket.jpg
Der blev kæmpet om pointene, som her hvor Casper Hesseldal kæmper sig igennem Horsens forsvar.
Basketball Det var et velforberedt Horsens hold, der torsdag aften mødte op i Bulowshallen for at spille mod Copenhagen Wolfpack i basketligaen.

Det kunne ses allerede fra kampens begyndelse, hvor Horsens IC fik en god start med en føring på 13-0 efter fire minutter, og deres strategi med et stærkt og forberedt forsvar holdt Wolfpack fra at score. De sidste fem minutter fik Wolfpack mere gang i deres spil med takket være Iffe Lundberg, og Wolfpack spillede lige op til 14-28 til Horsens. I anden periode spiller Wolfpack mere aggressivt forsvar, men havde i angrebet svært ved at justere til Horsens gameplan og spillet levede meget på enkeltmandspræstationer hvor Casper Hesseldal viste vejen.

Horsens IC fortsatte med at konvertere Wolfpacks passive spil til hurtige scoringer med flotte dunk. Horsens IC fører 42-22. Selv om Wolfpack kom mere med i kampen i tredje periode takket være Ryan White, så fortsatte Horsens med at brillere, hvor Skyler Bowlin, Baye Keita og Marquiz Addison spillede på et højt niveau. Ved slutningen af perioden førte Horsens 72-48.

Coach Gavin Love satte i fjerde periode de unge ulve på bænken ind, og de leverede en flot indsats. Med hårdt forsvar og super attitude var de med til at vende den negative spiral de sidste syv minutter af kampen med en scoringsrække på 22 mod Horsens seks. WolfpacksOliver Strøh var en af de mest dominerende i begge ender af banen.

Horsens vandt kampen med 82-70 og ligger nu på 2. pladsen, mens Copenhagen Wolfpack deler tredje pladsen sammen med Svendborg Rabbits.

Næste kamp er onsdag den 26. november, hvor Wolfpack spiller mod Hørsholm 79ers kl. 19 i Hørsholmhallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *