Wolfpack i tæt kamp mod Bakken Bears
basketball Efter torsdagens nederlag mod SISU stod Wolfpack lørdag foran basketligaens indtil nu ubesejret hold, Bakken Bears.

En meget intens kamp, der endte med, at Bakken Bears stadig kan kalde sig ubesejret i basketligaen.

Ryan White fra Wolfpack og Maurice Acker fra Bakken Bears dominerede i første periode. Bakken Bears var dog udfordret fra start, hvor deres to store profiler havde svært ved at komme ind i kampen.

Efter 1. periode førte Wolfpack med 25-24. Jonas Zohore fra Bakkens Bears startede 2. periode med et dunk og et straffe. Generelt havde Bakken Bears med deres nye guard svært ved at fordele rollerne. De glemte at dække forsvar og hjælpe hinanden. En scoringskrise på flere minutter og dumme beslutninger bragte derfor Wolfpack foran 40-32.

Bakken indhentede dog denne føring, så de kun var bagud med to point ved pausen, 47-49.
I de to første periode scorede Ryan White 16 point, men Bakken Bears fik i halvlegspausen afklaret, hvordan han skulle stækkes, og han scorede ikke i resten af kampen. Det gav til gengæld plads til andre spillere fra Wolfpack.

De to hold fulgtes dog ad med skiftende scoringer, og Bakken Bears førte med 68-64 efter 3. periode.

4. periode blev en intens og spændende affære, hvor Bakken Bears med en et effektivt fungerende forsvar var foran. Med 4½ minut tilbage førte Bakken Bears med 82-72, da Wolfpack med et forrygende run udlignede og bragte sig foran med 89-88 – med blot 1½ minut tilbage af kampen.

I de sidste afgørende sekunder imponerede både Nicolai Iversen, Kaido Saks og Morten Sahlertz fra Bakken Bears med rebounds. I angrebet lavede Maurice Acker, Kaido Saks og Morten Sahlertz tre-points scoringer, og efter en nervepirrende periode gik sejren til Bakken Bears med 95-89.

Topscorerne fra Wolfpack: Casper Hesseldal 23 p, Gabriel Lundberg 20 p pg , Jules Smith 17p. Næste kamp er den 8. november klokken 16 i Glostruphallen, hvor Wolfpack møder Svenborg Rabbits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *