Vind western med Mads Mikkelsen
the-salvation-photo-by-joe-alblas-copy.jpg
Mads Mikkelsen har hovedrollen i ’The Salvation’, som du kan vinde i denne uge. Foto: Nordisk Film/Joe Alblas
konkurrence I denne uge sætter vi fem eksemplarer af 'The Salvation' på højkant.

I 1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse lever den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen), der har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA.

Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs.

Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror.

Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

Filmen ’The Salvation’ er en hyldest til den klassiske western med inspiration fra de nordiske sagaer. Det er en episk fortælling om knuste drømme, forlist kærlighed og hævn.
Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’The Salvation’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Mads Mikkelsen slog igennem i den danske film Pusher fra 1996. Hvem havde hovedrollen som pusheren Frank i den film?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 17. november klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.