Tre spillere udtaget til landsholdet
Sixten-Stemann-Jensen-privat-copy.jpg
Sixten Stemann Jensen fra Hjortespring Golfklub er udtaget til landsholdets A-trup.
Golf Dansk Golf Union har netop udtaget landsholds spillertrupperne til den kommende sæson, disse udvælges for et år ad gangen og i sæson 2015 er Hjortespring Golfklub repræsenteret med hele tre spillere.

Sixten Stemann Jensen er udtaget til A-trup herrer, Cecilie Finne-Ipsen er udtaget til juniortrup piger og Julie Finne-Ipsen er udtaget til observationstrup damer.

Sixten Stemann Jensen har været i udviklingstruppen i et år, og i observationstruppen i et år.

Det er altså første gang, at han er udtaget til A-truppen.

»Jeg forventer først og fremmest at landsholdet kan give mig en masse input og vejledning til min udvikling fremadrettet. Derudover forventer jeg at få muligheden for at komme ud og repræsentere mit land i den store verden,« siger Sixten Stemann Jensen.

For Cecilie Finne-Ipsen er det andet år på landsholdet – og før det har hun også været en del af udviklingstruppen.

»Mine langsigtede mål er blandt andet at komme i dame A-landsholdtruppen, eventuet tage på college i USA – og det helt store ville være at komme på Europatouren,« siger hun.

Hos Eliteudvalget i Hjortespring Golfklub er der stor glæde over udtagelserne. Morten Berg siger:

»Eliteudvalget i Hjortespring Golfklub er stolt over landsholdsudtagelsen af vores tre talentfulde golfspillere, og ser det som fuldt fortjent, målt på den indsats spillerne har leveret i deres træningsindsats samt deres seriøse indstilling til sporten.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *