To elever fra Ballerup udtaget til DM i Skills
fagdyst Til januar skal landets dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne dyste i deres fag ved det store DM i Skills. Ballerup har to elever med i kampen.

302 elever på landets erhvervsuddannelser er blevet udtaget det store DM i Skills 2015, der finder sted i Bella Center til januar.

De 302 erhvervsuddannelseselever er fundet i et deltagerfelt på omkring 1.000 elever, der i løbet af efteråret har stillet op i lokale og regionale konkurrencer rundt omkring på landets erhvervs- og SOSU-skoler.

Eleverne skal dyste inden for 36 konkurrencefag, der dækker hele det brede spektrum af danske erhvervsuddannelser. Fra bagere og murere til SOSU-assistenter og industriteknikere.
Hylder de bedste og højner niveauet

Formålet med DM i Skills er at styrke de erhvervsuddannedes faglige stolthed, at hylde landets bedste elever og lærlinge, samt at vise omverdenen det høje faglige niveau og de mange muligheder der findes på erhvervsuddannelserne.

På listen over deltagere i DM i Skills 2015 finder vi to lokale: Marcus Dybdal Fedder og Michéla Xotta – begge fra Ballerup. De to skal dyste om at blive landets bedste indenfor deres fag, som er henholdsvis detailhandel og Social- og sundhedsassistent.

Fakta om DM i Skills:

• DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne.

• DM i Skills 2015 finder sted den 8.-10. januar i Bella Center i København. Det er åbent og gratis for alle og der forventes omkring 50.000 besøgende.

• Omkring 300 elever fra hele landet deltager og dyster indenfor 36 forskellige fag. Derudover deltager 15 fag som demonstrationsfag.

• DM i Skills foregår i en ny by og region hvert år. Det er første gang hovedstaden er vært for mesterskaberne.

• Nogle af de kommende danmarksmestre går videre til WorldSkills, verdensmesterskaberne for erhvervsuddannelseselever, der finder sted i Sao Paulo i Brasilien i august 2015.

• DM i Skills 2015 arrangeres af SkillsDenmark i samarbejde med Region Hovedstaden, Københavns Kommune og Erhvervsskolerne i Region Hovedstaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *