Teknikskole for fodboldpiger
BSF-piger-teknikskole-copy.jpg
Glade fodboldpiger klar til første time på BSF’s teknikskole. Foto: Steen Madsen
fodbold BSF har i det seneste år arbejdet med at give fodboldspillere på alle niveauer mulighed for at træne teknisk træning.

Erfaringerne har de nu omsat til et større projekt, hvor de i samarbejde med andre fodboldklubber har skabt en ’teknikskole’ for fodboldpiger i alderen 10 til 14 år.

»Teknikskolen er et organiseret samarbejde med klubber, der gerne vil give de af deres spillere, der skulle have lyst til yderlig træning end det, deres respektive klub tilbyder. Og for at skabe en synergieffekt er de respektive klubbers trænere også inviteret med, således man kan blive inspireret af det man ser og de øvelser og metoder som teknikskolens trænere Anders Vang og Dennis Deleuran benytter,« fortæller John Froman fra BSF Kvinde Elite.

Siden august har BSF været i kontakt med forskellige klubber og en syv-otte af dem har udtrykt interesse for samarbejdet.

Det var derfor til stor glæde for klubben, at der, da teknikskolen blev afholdt for første gang forrige fredag, deltog hele 26 piger fra BSF, Allerød, Svogerslev, Hareskoven og Virum Sorgenfri.

»Vi vil jo gerne gøre dette tilbud mere lokalt og håber i næste fase at kunne få de omkringliggende klubber med på ideen og dermed skabe en god mulighed for at give de spillere i nærområdet et tilbud til at træne med spillere fra andre klubber med teknisk træning som fokusområde,« siger John Froman.

Teknikskolen er for piger fra 10 til 14 år, og træningen foregår hver fredag klokken 16.30 til 17.30 på kunstbanen i Ballerup Idrætspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *