Talenterne trives i Triton
svømning Dansk Svømmeunion, Ballerup Kommune og svømmeklubben Triton forlænger samarbejdet om talentudvikling.

I de fælles bestræbelser på skabe de rigtige rammer for talentudviklingen for de bedste svømmere gennem Elitekommunesamarbejdet med Ballerup Kommune, hvor Svømme-klubben Triton indgår som satsningsidrætsgren, er der nu indgået en ny toårige aftale mellem Dansk Svømmeunion, Triton og Ballerup Kommune omkring klubbens fortsatte talentudvikling.

Sportschefen i Dansk Svømmeunion, Mikkel von Seelen, udtaler om certificeringen:

»Det er et naturligt skridt for Dansk Svømmeunion at forlænge samarbejdet med Triton og Ballerup Kommune. De fysiske rammer omkring East Kilbride er gode, og både klub og kommune prioriterer, at talentudviklingen og de bedste svømmere får gode træningsbetingelser. De helt fundamentale ting er derved på plads. Klubben er fortsat interesseret i at udvikle sig i den rigtige retning, så vi tror på, at Triton om et til to år vil stå endnu mere markant på det danske svømmelandkort. Vi ser frem til et samarbejde om at få en god flok talentfulde svømmere til at udvikle deres potentiale, så vi også fremover ser Triton-svømmere på vores landshold”.

I aftalen er der lagt op til nogle forskellige fokusområder, som alle tre parter af aftalen i fællesskab skal støtte op omkring. Det handler blandt andet om en styrket brobygning fra Tritons svømmeskole til konkurrenceafdelingen for de svømmere, som ønsker at prøve kræfter med den side af svømningen, og dernæst handler det om kompetenceudvikling af de trænere, som indgår i klubbens samlede talentudvikling fra de yngste konkurrencehold til det øverste niveau i klubben.

»På Tritons og vores fortsatte talentudviklings vegne er jeg utrolig glad for, at vi endnu en gang har kunnet indgå en fælles aftale til glæde for vores mange talentfulde svømmere i klubben. Vi ved, at det rette træningsmiljø har stor betydning for, hvor godt talentudviklingen i en svømmeklub kan lykkes. Vi er meget glade for de rammer, som vi har i East Kilbride Badet og det samarbejde, som foregår dér med personalet og kommunen generelt. Og vi glæder os til at se effekten af indsatsen omkring brobygningen mellem vores to afdelinger i klubben, og hilser en fortsat kompetenceudvikling af vores konkurrencetrænere velkommen,« siger formanden for svømmeklubben Dorthe G. Rigét.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *