Skovlunde er klar til bazar
baz.jpg
Skovlunde Kirkes Spirekor og Børnekor går luciaoptog gennem kirkecentret klokken 14. Foto: Arkivfoto
Jul Nu nærmer tiden sig den store årlige julebazar i Skovlunde Kirkecenter.

I år er det søndag den 30. november og vanen tro er der lagt op til den helt store julehyggefest fra klokken 12 til 16.

80 frivillige står klar til at gøre alt hvad de kan for at skabe en fantastisk julebazar med mere end 35 forskellige boder og aktiviteter.

Julebazaren støtter driften af Skovlunde Kirkes Ungdomsgård, hvor FDF og De grønne pigespejdere holder til. En del af overskuddet går til et aktuelt nødhjælpsprojekt.

På bazaren kan man sikre sig årets juletræ – med udbringning enten på dagen eller lige før jul. Faktisk kan man forudbestille et juletræ allerede nu – og dermed være helt sikker på at få et – på bazarens hjemmeside www.julebazar.dk.

For børnene er der igen i år lavet et særligt børne-klippekort, som giver adgang til ti forskellige oplevelser som for eksempel fiskedam, skydebod, det muntre køkken og et legerum med forhindringsbane. Klippekortet giver også adgang til Julemandens værksted, hvor børnene selv kan lave en julegave eller lækker konfekt.

Kagedyst og loppefund

Ved julebazaren er der også kagekonkurrence, hvor alle opfordres til at deltage. Man skal bare aflevere sin kage i Pejsestuens café inden klokken 13, så er man med i opløbet om ’flotteste kage’ og ’bedste smag’, der kåres klokken 13.

Klokken 14 er der luciaoptog gennem kirkecentret med Skovlunde Kirkes Spirekor og Børnekor, og hele dagen er der naturligvis masser af god mad og drikke – hvad enten man er til gløgg og æbleskiver eller julemiddag eller sandwich.

Og skulle man ligge inde med ting og sager (dog ikke tøj og møbler), som man ønsker at donere til julebazarens loppemarked, kan disse afleveres i ugen op til bazaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *