Samlede 145.000 kroner ind i Ballerup
Indsamling Dansk Flygtningehjælp havde en fin indsamlingsdag i søndags med sol og blå himmel det meste af tiden.

I Ballerup, Måløv og Skovlunde blev der samlet over 145.000 kroner ind til Dansk Flygtningehjælp, og det er godt 10.000 kroner mere end sidste år. På landsplan nåede resultatet op på hele 16 millioner kroner – 1,5 millioner kroner mere end sidste år.

»Der skal lyde en stor tak til de mange danskere, der har samlet ind eller bidraget til landsindsamlingsresultatet i dag. Det er tydeligt på de tilbagemeldinger, vi har fået i dag, at mange er bevidste om den historiske flygtningesituation verden står med, og det tror jeg har været en motivationsfaktor for rigtig mange,« siger generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *