Politiet slog til i Ballerup
razzia En stor kontrol på hele Vestegnen nåede også bilisterne i Ballerup. 16 bilister fik en hilsen fra politiet.

Tirsdag var Københavns Vestegns Politi på gaden i hele politikredsen for at sætte fokus på bilisternes adfærd på Vestegnens veje. Kontrollen begyndte klokken 16 og senere på aftenen kom kontrollerne også til Ballerup, hvor der var kontrol på Hold-An Vej. Og det gav en del sager i kassen, ganske som det plejer at gøre.

»Vi fik i alt 16 sager, heraf en der blev sigtet for narkokørsel, nogle med problemer med lys og lygter, en enkelt uden kørekort, en hvor vi måtte inddrage nummerpladerne og et par uden sikkerhedsseler. Så var der nogle småsager, som vi også påtalte. Det var et forventeligt antal, hverken meget eller lidt,« siger Erik Radmer Jensen, politikommissær ved Københavns Vestegns Politi,.

Rod med pladerne

Politiet var i øvrigt vidne til en lidt spøjs hændelse idet politifolkene stoppede en bil i Ballerup, der tidligere var blevet stoppet i Ishøj. I Ishøj havde politiet inddraget nummerpladerne, fordi der var noget knas med forsikring og betaling. Men de unge mennesker i bilen havde tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe med at køre rundt, bare på grund af en detalje som en nummerplade, så de stjal en anden nummerplade og kørte videre. Men blev altså stoppet i Ballerup, hvor politiet opdagede miseren og så stoppede venligheden.

»Vi tog ikke bilen i første omgang, da vi havde et lidt uafklaret forhold til, hvad der var op og ned med hensyn til bilen. Men da de så stjæler en nummerplade og kører videre og vi stoppede dem igen, så var det slut med tålmodigheden. Vi tog nøglerne fra dem og så måtte de gå hjem og finde en måde at få styr på bilens forhold,« siger politikomminssæren, som betegner kontrollen som en succes, selvom han naturligvis helst var fri for især narkokørsel-sagerne.

I hele aktionen blev 1988 biler, lastvogne og taxier kontrolleret og det blev til 269 sager i hele politikredsen og altså 16 i Ballerup.

1 kommentar om “Politiet slog til i Ballerup”

  1. Svend Petersen Kgs. Lyngby siger:

    Mærkeligt, man ser aldrig politiet lave razziaer på Ågerupvej, der kører folk som det er en motorvej, og det bliver nok værre når den rigtige motorvej længere ude bliver åbnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *