Politiet deler ure ud
politi-bent.jpg
Kriminalassistent Bent Nikolajsen fra den kriminalpræventive afdeling, tager rundt og giver råd mod indbrud. Foto: Pressefoto
Indbrud Københavns Vestegns Politi er klar med kampagnen 'Operation Mørketid', hvor de blandt andet deler gratis tænd/sluk ure ud. Det sker i morgen klokken 13 på Tempovej i Ballerup.

Den mørke tid er over os, og det betyder udover hygge og varme indendørs, at det også er tid for indbrudstyvene, der har ro til deres lyssky arbejde i netop mørke.

Derfor er det vigtigt, at man kan skræmme tyven væk med lys. Og når naturen nu ikke byder på ret meget af det i den kommende tid, så må man selv gøre det. Derfor skal man sørge for, at oplyse boligen mest muligt.

På den baggrund sætter Københavns Vestegns Politi gang i kampagnen ‘Operation Mørketid’, hvor erfarne politifolk tager rundt i politikredsen i de kommende uger for at fortælle om, hvad man kan gøre for at undgå indbrud i vintertiden og desuden er der endda et gratis tænd/sluk ur til de første 100 personer, som møder op.

Den mobile politistation kommer også til Ballerup, og det gør den tirsdag den 11. november på Tempovej 3-5 mellem klokken 13 og 15. Her kan man få gode råd til indbrudsbekæmpelse og nabohjælp og måske et gratis tænd/sluk ur som første skridt i kampen mod indbrud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *