Politi uge 46
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Indbrud i villa i Ballerup

I tidsrummet mellem fredag den 7. november klokken 05.00 og mandag den 10. november klokken 01.20 var der indbrud i en lejlighed på Kornvænget i Ballerup. Et vindue var brudt op og der blev blandt andet stjålet smykker. oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Indbrud i villa

Torsdag den 13. november brød en ukendt tyv ind i en villa på Nørrevej i Ballerup. Tyven ar brudt ind ad et vindue til bryggerset med te koben. Indbruddet var sket mellem klokken 14.45 og 22 om aftenen og det er endnu uvist, hvad der er stjålet.

 

Indbrud i villa i Skovlunde

Via en opbrudt terrassedør fik beboerne i en villa på Lundagervej i Skovliunde uønsket besøg af indbrudstyve fredag den 14. november. Indbruddet skete i dagtimerne, men det er ikke oplyst, hvad der blev stjålet fra huset. Politiet opfordrer genrelt til, at man er opmærksom på at sikre sine terrassedøre med f.eks låse eller andre sikkerhedsanordninger, da indbrudstyve ofte benytter netop terrassedøre til at bryde ind i husene.

Generelt opfordrer politiet også til, at man er opmærksom på ukendte personer, der ’lusker’ rundt på vejene og ukendte biler, der kører rundt på villaveje. Vær opmærksom på aktivitet ved huse, hvor der ikke er nogen hjemme, og ring til politiet ved mistanke om et eventuelt indbrud eller tyveri.

 

Tasketyveri på biblioteket

En 73-årig kvinde var onsdag den 12. november en tur på biblioteket i Ballerup og havde på et tidspunkt hængt sin taske på en stol i biblioteket, mens hun var på jagt efter spændende bøger. Men da hun kom tilbage var hendes taske væk med pung og diverse andre ting. Der er intet spor af tasken eller af tyven.

 

Pungen var væk

En 20-årig mand var fredag den 14. november omkring klokken 12, en tur i Ballerup Centret, men det endte med en kedelig oplevelse. For mens han var optaget af andre ting, havde en fingerfærdig tyv listet han pung ud af jakkelommen og var forsvundet med den. Dermed var der ikke så meget at shoppe for. Der er ingen spor af tyven eller af pungen.

 

Tricktyv blev pågrebet

En 90-årig kvinde fik pludselig besøg af en ’VVS-mand’ på sin bopæl i Lindevænget i Ballerup lørdag den 15. november ved 14.30-tiden. Manden fortalte, at han skulle kigge på vandrørene. Han skulle i virkeligheden fjerne værdier fra kvindens hjem. Men flere vidner havde spottet den falske VVS-mand og fik fat i ham og fastholdt ham indtil politiet kom til og anholdt ham.

Tyven var en 35-årig mand fra fra Århus, der nu er sigtet for tricktyveriet.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *