Politi uge 47
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Røveri i supermarked i Skovlunde

Mandag den 17. november omkring klokken 17.20 blev et supermarked på Bybjergvej udsat for røveri.

En ukendt mand gik hen til kasserne og truede med en pistol og fik udleveret kontanter. Pengene lagde røveren i en Rema 1000 plasticpose, inden han stak af.

Røveren beskrives som: Mand, 190-200 centimeter høj, almindelig af bygning med stor næse. Han talte dansk. Han var iført en formentlig mørkeblå halvlang jakke, mørkeblå jeans og sorte sko eller støvler.

Han var desuden maskeret i den nederste del af ansigtet og hætten var samtidig trukket op, og dækkede hoved og pande.

Han havde hvide tynde handsker på hænderne og havde altså en Rema 1000 bærepose med, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Lommetyv i Ballerup Centret

I disse tider, hvor mange er i gang med julegaverne, er der ekstra god grund til at være påpasselig, når man er på indkøb. Mange mennesker, travlhed og forvirring skaber nemlig yderst gode arbejdsforhold for lumske lomme- og tasketyve.

Tirsdag gik det ud over en ældre dame i Ballerup Centret, der omkring klokken 14 fik stjålet sin pung indeholdende kontanter og diverse kort fra sin jakkelomme.

Kvinden opdagede ikke lommetyven. Men pludselig, da hun skulle betale for sine varer i én af butikkerne, opdagede hun at pungen var væk.

 

Flere indbrud i lokalområdet

Indbrudstyve har igen været på spil rundt om i lokalområdet den forgangne uge.

Onsdag den 19. november gik det blandt andet ud over et hus på Sømosevej i Skovlunde. I tidsrummet 07.40 til 19.00, mens husets beboere var væk, brød indbrudstyve terrassedøren op med et koben.

Fredag den 21. november var der igen indbrud i Skovlunde – denne gang i et hus på Ravnsletlund, hvor der i tidsrummet 14.45 til 19.00 var ubudne gæster. Tyven havde underboret havedøren og var på den måde kommet ind i boligen.

Søndag den 23. november klokken 18.54 forsøgte en indbrudstyv at bryde ind i et hus på Ågerupvej i Ballerup, men her havde beboerne installeret en alarm, som gik, da tyven forsøgte at bryde ind via terassedøren.

Alarmen fik tyven til at tage benene på nakken – og undgik beboerne at få stjålet noget.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *