Politi uge 45
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Indbrud i Jonstrup

Tirsdag den 4. november mellem klokken 19 og 22.30 blev der begået indbrud i en villa på Svalebo i Jonstrup. Tyvene havde brudt et vindue op til villaen og var kravlet ind og havde rodet huset igennem.

 

Røveri i Netto

Tirsdag den 4. november klokken 21.42 gik overfaldsalarmen i Netto på Hækmosen.

Flere politipatruljer rykkede ud til stedet, hvor det viste sig, at to maskerede røvere havde truet personalet med pistollignende genstande. Men heldigvis var det ikke lykkedes dem at gennemføre røveriet, så de var stukket af igen uden udbytte.

Nu vil politiet meget gerne have fat i de to gerningsmænd, der beskrives som:
A: Mand, 170-180 cm, almindelig af kropsbygning og iført en blå hættetrøje med hvide striber over brystet, grå/blå bukser og mørke sko. Bar en rød maskering og lyse handsker.

B: Mand, 180-190 cm, almindelig af kropsbygning og iført en rød dynejakke med hætte, blå bukser og sorte Nike sko med hvidt logo. Han bar en sort maskering med hvide lodrette striber og grålige handsker.

 

Spritbilist uden kort

Tirsdag den 4. november klokken 03 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Skovvej.

Det viste sig, at føreren, en 35-årig mand fra Rødby, var frakendt kørerkortet og desuden virkede spirituspåvirket. Han blev derfor anholdt og kørt til blodprøve.

Bilen blev beslaglagt på grund af gentagne spirituskørsler.

 

Trist form for hjælp

En kvinde opdagede tirsdag den 4. november ved 17-tiden, at hendes bil, der var parkeret på Bybuen i Skovlunde, var punkteret.

En mand kom pludselig hen for at tilbyde sin hjælp og det lykkedes faktisk at få hjulet ordnet, så kvinden kunne køre videre.

Men dagen efter blev hun kontaktet af Nets, der fortalte om uregelmæssigheder med kontoen, og dermed var ’’hjælpen’’ i virkeligheden et tricktyveri.

Netop finten med at punktere en bil og derefter tilbyde ’’hjælp’’ er det seneste påhit fra de udspekulerede tricktyve.

 

Tyv løbet op

En mand gik torsdag den 6. november klokken 13.30 i banken med dagens omsætning. Mens han gik med pengene, blev han pludselig antastet af en 20-årig mand, der vristede pengene fra ham og stak af med pengene.

Heldigvis var en politipatrulje i nærheden, de fik øje på tyven, fik løbet ham op og anholdt ham, mens pengene kom tilbage til ejermanden.

 

Indbrud i Skovlunde

I tidsrummet mellem 12.30 og 20.14 var der fredag den 7. november indbrud i en villa på Højbyvej i Skovlunde. Et vindue var brudt op og huset var blevet gennemrodet. Der var blandt andet blevet stjålet nogle smykker, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Kørsel uden førerret

Lørdag den 8. november omkring klokken 04.44 blev en bil rutinemæssigt stoppet på Ballerup Boulevard. Det viste sig, at føreren af bilen, en 27-årig mand fra Ballerup, ikke havde noget kørerkort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Fjern haveredskaber

Der har i den forgangne uge været en del indbrud i villaer i området. Mange af indbruddene bærer præg af, at tyvene har brugt forhåndenværende redskaber, eventuelt fundet i haver, på terrasser og i skure.

Politiet påpeger, at man skal huske at fjerne sine haveredskaber, f.eks spader, koben, river og andre ting, der eventuelt kan bruges som indbrudsredskaber. Lås skuret af, så det er sværere for tyvene at få et brugbart redskab til at bryde ind, lyder rådet.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *