Politi uge 44
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Indbrud i Skovlunde

Torsdag den 30. oktober blev der i tidsrummet fra klokken 7.45 til 14.26 begået indbrud i en villa på Sandbjergvej i Skovlunde. Efter flere forsøg lykkedes det tyven at komme ind ved at knuse en rude.

 

Indbrud i Måløv

Torsdag aften mellem klokken 17.30 og 23.30 brød en ukendt tyv ind i en villa på Engtoften i Måløv. Tyven brød ind gennem et vindue og gennerodede rum og gemmer. Det er uvist, hvad tyven fik med sig.

 

Anholdt for spirituskørsel

Lørdag den 1. november klokken 03.31 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Lindevænget i Ballerup. Føreren, en 22-årig mand fra Måløv, blev skønnet spirituspåvirket, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *