Nyt posthus i Egebjerg
åbning Et af hverdagens paradokser er, at nettets og dermed e-mailens ankomst har betydet færre breve og dermed en trussel mod posthusene.

Men samtidig betyder den øgede nethandel, at der bliver sendt flere pakker og derfor åbner Post Danmark nu et nyt posthus i Ballerup, nærmere betegnet Egebjerg.

I det nye posthus, beliggende i Egebjerg Kiosk på Egebjerg Bygade, kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes pakker og breve samt købes frimærker og pakkeporto og alle tilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.

Ifølge Baxti Banahi, der ejer kiosken og altså nu også har et posthus i sin butik, forventer han, at posthuset kan blive et lokalt omdrejningspunkt i bydelen.

Pakker, der er bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebudet forsøger at aflevere den, vil fortsat blive lagt til afhentning i det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked, man modtager, hvor pakken kan afhentes.

Det nye posthus er åbnet.

1 kommentar om “Nyt posthus i Egebjerg”

  1. Ulrik siger:

    Jeg vil glæde mig til at hente mine pakker hos Baxti! Altid god service 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *