Nye boliger på vej til Østerhøj
Stenhusstræde_01-copy.jpg
De nye rækkehuse bygges som lavenergiboliger og bliver en blanding af to- og treetagers boliger med egen forhave og terrasse.
Byggeri Til sommer står 20 nye rækkehuse klar til indflytning i Østerhøj. Boligforeningen 3B åbner snart for opskrivningen til boligerne.

I denne uge går byggeriet af 20 nye boliger i gang i Østerhøj. På grunden mellem Klakkebjerg og Stenhusstræde opfører Boligforeningen 3B et helt nyt boligområde, som kommer til at hedde Midgård.

De nye boliger er to- og treetagers rækkehuse på mellem 64 og 115 kvadratmeter. De opføres efter lavenergiklasse 2020, så varmeforbruget bliver lavere end i en almindelig gennemsnitsbolig. Derudover vil boligernes solceller være med til at producere billig og miljø-rigtig el.

Selve byggeprocessen kommer til at gå stærkt. Det er et såkaldt boksbyggeri, og det betyder, at boligerne bygges op af færdige elementer, der hejses på plads med kran. Bygningerne vil begynde at tage form til februar, og efter planen står boligerne færdige og klar til indflytning i juni 2015.

Salgsmateriale-u-txt-copy

Rækkehusene kommer til at ligge ud mod Stenhusstræde og Klakkehøj. Bag dem, op mod Klakkebjerg, bliver der parkeringspladser og et stort grønt fællesarealer med legeplads og stiforbindelser mellem parkeringspladserne og boligerne.

Alle boliger har indgang fra stueetagen, egen forhave og terrasse. Boligerne i tre etager har også en stor sydvendt terrasse på 1. eller 2. sal.

Ifølge Boligforeningen 3B vil de åbne for opskrivning til boligerne i løbet af denne måned. På deres hjemmeside www.3b.dk vil der komme yderligere information om for eksempel tidspunkt for opskrivning, åbent hus-arrangement og de præcise huslejepriser, så snart de er fastlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *