Masser af medaljer til DancingTeam
dansere-nationale-disco-børn-copy.jpg
Discobørn fra DancingTeam ved forrige weekends grand prix i Køge.
Dans Der er glæde og tilfredshed hos DancingTeam i Ballerup efter to veloverstået weekender, hvor der blev danset efterårs grand prix i disco og hiphop i Køge.

»DancingTeam klarede sig rigtig flot og der var rigtig mange flotte placeringer. Vi er altid meget spændte på resultaterne, det er første store turnering efter opstart, og alle skal lige finde formen,« siger Lone Lindgreen, der ejer danseskolen.

Cille Bendixen og Malou Dahl Lytken fik førsteplads i hiphop børn, Cille vandt også i solo og Malou fik tredjepladsen, mens Frederik Dam Feldborg fik førsteplads i børn 2 hiphop.
I international drengerækker i hiphop blev Oliver Weibel nummer to i børn, Magnus Helt nummer to i junior 1, Daniel Mølgaard Christensen fik førstepladsen i junior 2, Magnus Kofoed fik andenpladsen og Lukas Halberg blev nummer fem.

Laura Pedersen og Olivia Åberg fik en førsteplads i hiphop junior 1, og Reneè Frandsen fik førstepladsen i voksenklassen

I disco børn kom Cille Bendixen og Malou Dahl Lytken på andenpladsen, Marie-Louise Hansen blev nummer fire i disco solo junior 1 og Emma Dyreborg og Caroline Sonne blev nummer tre i disco duo junior 2 international.

»Forskellen på national og international række er, at de dansere der danser international er nogle af de bedste i Danmark – og samtidig her vi finder de dansere, der skal repræsentere Danmark ved EM og VM,« forklarer Lone Lindgreen og fortsætter:

»DancingTeam har en god statistik, vi har de sidste 15 år ligget helt i top og derfor også haft mange dansere, der har været med til EM og VM. Så flittig træning lønner sig altid.«

»Vores nationale dansere træner og turnere sig op igennem de nationale rækker, og ud fra denne weekends placeringer kan vi se, at vi har flere dansere der snart er klar til internationale turneringer,« tilføjer Lone Lindgreen

Næste turnering bliver ’Dancer of the Year’ den 22. november i Slagelse og DancingTeams vinterturnering den 23. november på Tapeten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *