Måløv slutter som ubesejrede
Fodbold Lørdag var det tid til at sætte et punktum for en helt igennem forrygende halvsæson for Måløv BK, da holdet var taget en tur til AB’s anlæg, for at møde et formstærkt hjemmehold.

Fra kampens start var det et måløvhold der, i vanlig stil, lagde et tungt pres på modstanderen, som derfor ikke fik den nødvendige tid på bolden på en meget svær, tung og nærmest kvadratisk bane.

Netop det sidste, nemlig at banen var utrolig kort, det lagde en naturlig dæmper på Måløvs spidskompetence, spillet i bagrummet, og når enten Julian McFarlane eller Vladimir Radivojsa satte deres backs, så var de allerede halvvejs ude på Ring 4.

Det gjorde det heller ikke nemmere, at AB havde en ganske fornuftig defensiv organisation, og i det hele taget var stærke over hele linjen. Der var i hvert fald milevid forskel på dagens AB-mandskab, og det som MB synede tidligere på sæsonen. På midtbanen var der også mange intense nærkampe, og det var i det hele taget småt med chancer i kampen.

Pres gav intet resultat

Som minutterne gik, pressede Måløv sin modstander mere og mere i bund, men AB stod flot imod, og hver gang der var optræk til den helt store chance eller mulighed, så manglede der hele tiden lige 5-10 procent i enten udførelse eller opfattelse, eller også kom en AB-spiller i vejen. Kampen endte derfor som den startede, nemlig 0-0.

Efter kampen var der stor skuffelse at spore blandt måløvspillerne, hvilket MB’s træner, Kim Wiborg, pointerede som netop en af årsagerne til at dette hold har opnået hvad det har i efteråret. Der er nemlig kun en ting der tæller, og det er de tre point. Det blev det ikke til i dag, selvom MB i sandhed gjorde hvad de kunne for at dirke AB op, men det lykkedes desværre ikke, og kampen blev ligeså mål- og chancefattig som der var snakket om i optakten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *